Yritykset


PLASTONE

| Part of SAXO

Terveydenhuoltoon, teollisuuteen, sekä turvallisuussektorille soveltuvien ruiskuvalettujen muoviosien sopimusvalmistaja.

Plastone Oy valmistaa asiakkaidensa spesifikaatioiden mukaisia vaativia kestomuovituotteita sekä kokoonpantuja laitteita aina myyntipakkauksiin saakka. Plastonen valmistamat tuotteet päätyvät käyttöön ympäri maailman erilaisissa käyttökohteissa.

www.plastone.fi

MEKALASI

| Part of SAXO

Sairaala- ja laboratoriotarvikkeiden tuotanto sekä maahantuonti.

Mekalasi Oy toimittaa sairaala- ja laboratoriotarvikkeita sekä laitteita niin perusterveydenhuoltoon, laboratorioon kuin erikoissairaanhoitoonkin. Mekalasi tarjoaa myös kattavasti palveluita laitteiden asennuksesta ja käyttöönotosta ylläpitohuoltoon sekä käyttökoulutusta näille.

Mekalasin asiakkaita ovat terveydenhuollon eri palveluita tuottavat toimijat julkisella ja yksityisellä sektorilla.

www.mekalasi.fi

Aina PTT

| Part of SAXO

Push-To-Talk-laitteet ja sovellukset ammattikäyttöön.

Aina PTT kehittää, valmistaa ja markkinoi langattomia kommunikaatioratkaisuja kriittiseen kommunikaatioon valmistavassa teollisuudessa, logistiikassa, ilmailussa sekä turvallisuussektorilla. 

Tuotevalikoimassa on sekä matkapuhelinten lisälaitteina Bluetoothin kautta toimivia kaiutin-mikrofoneja että täysin itsenäisesti toimivia LTE-teknologiaan toimivia laitteita, jotka korvaavat perinteiset radiopuhelimet. Tuotteita voidaan käyttää Aina PTT:n omilla sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamilla ohjelmilla. 

www.ainaptt.com

SIJOITUSTOIMINTA

Saxo harjoittaa myös aktiivista sijoitustoimintaa pörssiin ja muihin sijoitusinstrumentteihin sekä omistaa listaamattomien yritysten osakkeita. Näistä merkittävin on Paptic Oy, joka on kehittänyt uuden kierrätettävän paperimateriaalin esimerkiksi kasseihin ja lähetyskuoriin. Saxolla on lisäksi kiinteistösijoituksia ja metsää, jota kasvatetaan jatkuvan kasvatuksen mukaisesti hiilinielujen lisäämiseksi.